SPORTTASSEN.

Sporttassen is een geweldig reclame item, alle sporters hebben een tas nodig en ze zijn altijd onderweg, dus uw reclame slogan wordt overal gezien, in de hele regio. En wat te denken van de vakantie tijd. Sporttassen hebben daarbij  een hele lange levensduur, dus uw reclame euro wordt goed besteedt.

Alle merken sporttassen kunnen wij u leveren, tassen van Hummel, Erima, Nike en Adidas zijn zeer populair in de sport wereld en verkrijgbaar in diverse afmetingen en in een tiental verenigings kleuren. Deze tassen hebben ook een groot vlak waar uw reclame logo perfect tot zijn recht komt. Voor alle sporten hebben wij sporttassen in huis zoals Voetbal, Volleybal, Tennis, Hockey, Basketbal of Badminton. Neem eens een kijkje in onze webshop.

Bedrukken van deze tassen doen we in onze eigen drukkerij, tevens personaliseren we deze met nummers, club logo’s en of naam van de gebruiker, ook voor 1 stuk kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten vraag een offerte aan of bel ons, wij staan altijd voor u klaar.

 

Webshop offerte aanvragen